× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Sarah Henriksen

Sarah Henriksen

star15 vurderinger
Født i 1985

Mer informasjon:

Psykolog hos Epsyk  

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Sarah Henriksen

star

Trygg og flink

Dette var mitt første møte med psykolog og jeg er kjempefornøyd med hjelp og sammarbeid gjennom flere mnd med behandling. Anbefales.

star

Sympatisk og effektiv

Jeg hadde en positiv opplevelse med Sarah og behandlingen. Hun er sympatisk og tydelig. Terapien med henne hadde en positiv effekt på meg.

star

Trygg og flink

Dette var mitt første møte med psykolog og jeg er kjempefornøyd med hjelp og sammarbeid gjennom flere mnd med behandling. Anbefales.

star

Trygg, empatisk og dyktig

Jeg har vært hos Sarah noen måneder og er allerede mye bedre. Hun er empatisk, trygg, lyttende og utrolig dyktig. Hun utfordrer også tilbake, noe som var viktig for meg. Anbefaler Sarah på det sterkeste.

star

Trygg og utfordrende

Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse med Sarah, jeg opplevde henne som trygg fra første stund. Hun utfordret meg da jeg trengte det og dyttet meg i en retning hvor jeg ble mer bevisst eget handlingsmønster samt ga meg virkemidlene jeg trengte for å nå mine mål.

star

Trygg og god

Lett og prate med, flink og dyktig. Min angst har blitt mye bedre etter samtaler.
star

Sikker, trygg og personlig psykolog

Sara er en veldig sikker psykolog når det kommer til at det du sier tar hun meget seriøst, Hun har flere gode løsninger på problemer og finner frem til eventuelle usikre symptomer. Jeg likte veldig godt samtalene jeg hadde med hun i de ukene, hun gjorde ting personlig og hørte virkelig på meg. Anbefaler hun virkelig til flere som ønsker og trenger hjelp.
star

Trygt og lærerikt

Jeg har slitt med angst i mange år, og Sarah har gjort underverker for hverdagen min. Hun er veldig flink i jobben sin og det føles veldig naturlig å snakke sammen med hun.
star

Medfølende og omsorgsfull

Jeg opplevde at Sarah virkelig lyttet og brydde seg om meg og mye utfordringer. Jeg opplevde at dette var noe vi gjorde sammen.
star

Highly recommend Sarah

Sarah is very pleasant and professional. Her knowledge on many different topics on achieving good mental health was impressive. I would highly recommend her!
star

Empatisk og dyktig

Jeg har aldri følt meg så forstått, sett og hørt av en psykolog som jeg har av Sarah. Hun er dyktig, varm og empatisk. Hun utfordrer når det er riktig, som har vært viktig for meg. Hun har gitt meg gode verktøy til å håndtere angsten, og jeg anbefaler henne på det sterkeste.
star

D

Sarah is an amazing psychologist, who is compassionate and able to see nuance and deal with the core of the issue. She is supportive, intelligent, patient and creative in her approach. Highly recommended!
star

Dyktig, Hyggelig og Personlig

Sarah er utrolig dyktig og går dypt i detalj for å gi en god veiledning. Hun utfordrer, men lar deg ta egne valg for å gå frem i ditt tempo. Bryr seg om pasientene og gjør gjerne litt ekstra for å hjelpe.
star

Trygg, støttende og forståelsesfull

Jeg har vært veldig fornøyd med mitt behandlingsforløp med Sarah, og generelt hele prosessen. Hun bruker teknikker som passet mine behov og problemer, utfordret meg der jeg trengte det og samtidig var veldig forståelsesfull og støttende når jeg syntes ting var vanskelig. Sarah ga meg et positivt møte med psyk. oppfølgning og opplevdes som en trygg person å åpne seg for. Jeg har fått gode råd og teknikker som jeg skal ta med meg videre.
star

Don’t miss out, choose Sarah!!

I highly recommend Sarah as a therapist. My appointments were online video conversations , and I was skeptical, I thought they wouldn’t be as good , but with Sarah, it didn’t matter. She is very thorough and makes sure she has all the information needed to make the right diagnosis. She is very good at explaining things and giving you tools to cope. I’ve seen many therapists and she is by far the best…. You won’t be wasting your time, you’ll be investing your time in yourself!

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"