× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Randy Reiersen

Randy Reiersen

star25 vurderinger
Født i 1953
+47 994 09 694
Oscars gate 35 A, 0258 Oslo

Mer informasjon:

Individualterapi rådgivning. www.psykologreiersen.no

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Randy Reiersen

star

Anbefales! Profesjonell, erfaren, og lett å finne dialogen med.

Godt fornøyd med dialog og god hjelp. Står langt sterkere rustet etter en periode hos Randy. Takk!

star

Anbefales på det sterkeste

Randy er enkel å prate med og utviser mye erfaring. Jeg fikk utrolig god behandling som har hjulpet meg enormt med mine problemer. Tusen takk Randy.

star

EMDR metoden

Hadde store problemer med angst og fikk anbefalt Randy Reiersen av en annen psykolog jeg hadde kjennskap til. Vi fikk god kontakt med en gang og jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt gjennom hele forløpet. Vi fant ut av at jeg hadde PTSD og angstproblemer samt dystymi relativt fort. Randy foreslo å prøve ut EMDR metoden og forklarte hva denne gikk ut på og hva jeg kan forvente av reaksjoner. Metoden var utrolig effektiv på meg! Etter noen testrunder, satte vi i gang. Jeg hadde umiddelbar virkning av EMDR. Vi fortsatte likevel med flere runder og timer med EMDR. Jeg hadde par,tre episoder hjemme hvor det kom opp flashbacks fra traumet jeg hadde opplevd. Siden Randy hadde forklart meg at dette kom til å skje, så var jeg forberedt på det. Det var litt skremmende mens det stod på, men vi hadde øvd på beroligende teknikker på forhånd, så jeg var forberedt på det som måtte komme opp. Jeg klarte å håndtere situasjonen og roe meg selv ned. Deretter tok vi opp det som dukket opp under disse episodene og vi brukte EMDR til å håndtere disse også. Angsten min begynte å roe seg allerede etter 2.timen med EMDR. Nå er jeg angstfri og klarer å håndtere triggere som kommer opp. Jeg har også fått et nytt syn på meg selv og har lært å ta vare mer på meg selv. Jeg anbefaler EMDR metoden hos Randy Reiersen på det sterkeste!

star

Erfaren, trygg og flink

Jeg ble henvist til Randy etter en lengere periode med depresjon, angst og episoder med panikkangst. Det var veldig godt å komme til henne. En profesjonell og erfaren psykologspesialist som er lett å kommunisere med. Hun hjalp meg å jobbe med tankene mine og lærte meg konkrete teknikker jeg kan bruke for å takle angst, negative tanker og grubling. Jeg kan varmt anbefale henne til andre!

star

Anbefales på det sterkeste!

Jeg gikk til Randy fordi jeg slet med angst og depresjon. Det er den beste avgjørelsen jeg har tatt. Hun var alltid imøtekommende, godt forberedt og tok meg på alvor. Hun satte i gang en tankeprosess som hjalp meg til en mye større forståelse og klarhet. Hun hjalp meg å se hva som er årsakene til min angst og depresjon ved å gå i dybden. Vi prøvde ulike metoder for å se hva som fungerte best. Randy er lyttende, fleksibel og respekterte meg hvis noe føltes ukomfortabelt. Det ble en prosess med mange vonde følelser som ble blottlagt, som hun hjalp meg gjennom,-og jeg kom så mye sterkere ut på den andre siden! Hun er rolig, varm, faglig sterk med mye erfaring. Anbefaler Randy på det sterkeste!

star

Vurdering

Erfaren og rolig, flink til å rettlede og gi tilbakemelding. Har fått veldig god hjelp.

star

Problematikk etter hodeskade

Har hatt samtaler hos Randy i to runder etter en hodeskade. Problematikk rundt, samliv, jobb og det å takle å få nedsatt funksjonsevne. Opplever Randy som en god samtalepartner som evner å lytte, forstå, bekrefte følelser, gi tips til veien videre og normalisere reaksjoner. I tillegg har hun mye kunnskap om problematikk rundt hodeskader. Samtalene hos henne har vært til stor nytte for meg!

star

Anbefales

Var hos Randy for å få hjelp med jobb- og samlivsrelatert angst og depresjon. Har vært hos flere psykologer de siste årene, og har ikke fått noe særlig utbytte av det. Her ble jeg møtt med forståelse, innsiktsfulle tilbakemeldinger og gode strategier og verktøy for å få bukt med problemene. Er tilbake i full jobb, og har det mye bedre enn på lenge.

star

Anbefales

Var hos Randy for å få hjelp med jobb- og samlivsrelatert angst og depresjon. Har vært hos flere psykologer de siste årene, og har ikke fått noe særlig utbytte av det. Her ble jeg møtt med forståelse, innsiktsfulle tilbakemeldinger og gode strategier og verktøy for å få bukt med problemene. Er tilbake i full jobb, og har det mye bedre enn på lenge.

star

Problematikk etter hodeskade

Har hatt samtaler hos Randy i to runder etter en hodeskade. Problematikk rundt, samliv, jobb og det å takle å få nedsatt funksjonsevne. Opplever Randy som en god samtalepartner som evner å lytte, forstå, bekrefte følelser, gi tips til veien videre og normalisere reaksjoner. I tillegg har hun mye kunnskap om problematikk rundt hodeskader. Samtalene hos henne har vært til stor nytte for meg!

star

Trygg og god samtalepartner, anbefales på det sterkeste

Fra første stund følte jeg meg trygg, forstått og ivaretatt i samtale med Randy. Hun er enkel å kommunisere med og en god samtalepartner som fikk meg til å se situasjonen min fra nye perspektiver og til å reflektere mer over egen situasjon. Hun fikk satt ord på ting i mitt liv som jeg selv ikke klarer å sette ord på, hun er rett og slett utrolig dyktig og har gitt meg mange gode råd på veien. Jeg anbefaler Randy på det sterkeste!

star

Svært godt fornøyd

Profesjonell, tillitsvekkende og behagelig samtidig som hun evner å være rett på sak. Kaster ikke bort tiden.

star

Strongly recommended

Randi is a high-class specialist with a long experience in the field. She is a patient and attentive listener who easily puts herself in another person's shoes. She is engaged and helps to distance and see the situation from a different perspective as well as to observe one's evolvement over the therapeutic process. I strongly recommend her as a therapist and I have full trust in her skills and expertise.

star

Behagelig og meget kunnskapsrik

Jeg kom til Randy etter lang tid med tomhetsfølelse, nedstemthet og mye usikkerhet i livet. Jeg visste ikke hva som ville hjelpe meg, da har jeg prøvd psykolog noen ganger tidligere uten at det har hjulpet meg vesentlig.Randy gir deg følelsen av at hun oppriktig bryr seg. Hun leste meg godt, og fant ila veldig kort tid kjernen til mine problemer. Jeg følte meg trygg og komfortabel, og Randy hjalp meg med ulike verktøy å åpne dørene til mitt indre rom. Jeg har fått kontakt med mine egne følelser igjen, og timene har vært forløsende og effektive. Hun har vært til uvurderlig hjelp for meg i en vanskelig tid med angst og depresjon. For første gang har jeg for alvor kjent meg akseptert og forstått, noe som har hjulpet meg med å gjenvinne selvrespekt og selvfølelsen.

star

Den gode samtalen

Randy stiller gode spørsmål og er flink til å se sammenhenger. Jeg har følt en trygghet i prosessen som jeg har satt stor pris på.

star

Trygg og erfaren

Randy er en trygg samtalepartner, forståelsesfull, systematisk til verks og jordnær.

star

Anbefales!

Jeg kan anbefale Randy på det varmeste. Temaene har bl.a. handlet om relasjonstraume og tilknytningsproblematikk. I tillegg til relevant og god kunnskap har hun gitt uttrykk for empati, omtanke og forståelse underveis. I timene jobbet vi med konkrete situasjoner, utfordringer og nyttige verktøy. Dette ble en veldig bra prosess for meg, og vi hadde et godt samarbeid. Tusen takk!
star

Hjelp etter hjernerystelse

Jeg kom til Randy etter en tung periode med senvirkninger etter en hodeskade. Føler at Randy raskt kom til kjernen av problemene og hjalp meg med å få innsikt og å ta tak i tanker og indre dialog. Opplever å ha blitt forstått og ivaretatt godt av Randy gjennom hele prosessen, og at tiden ble brukt effektivt.
star

Anbefales på det sterkeste

Randy er en utrolig dyktig psykolog. Hun forstår deg, lytter og oppriktig bryr seg. Hun får deg til å føle seg trygg. Hun hjelper deg på veien og jeg ser en stor forskjell på hvordan jeg var når jeg startet hos henne og frem til nå. Tusen takk for all hjelp jeg får fra deg! Setter kjempestor pris på det!
star

Anbefales

En lyttende og erfaren psykolog. Hun hjalp meg gjennom en tung og vanskelig tid. Fikk mange gode råd og hjelp på veien. Hun gjorde meg trygg på meg selv
star

Tusen takk!

Randy har hjulpet meg så mye og jeg er så takknemlig for henne og hennes bidrag for at jeg er på en mye bedre plass idag. Rolig og tilstede, stiller rette spørsmål og får en til å reflektere over egne svar. Igjen, takk!
star

Anbefales

En meget dyktig psykolog som ser deg, lytter og hjelper deg. Har fått veldig god hjelp av samtalene.
star

Randi lysnet, husket og kom med konkrete råd

Fikk kjempebra hjelp av Randi til å takle stress jeg ikke lengre kunde kontrollere. Stressen satte seg direkte i kroppen og gjorde hverdagen vanskeligere. Hadde tidligere gått til psykolog som jeg ikke følte gjorde annet enn å kun lytte. Randi er kjempeflink til å lytte og huske hva du sagt men har også en plan for besøkene og allerede første time kom hun med tips til øvelse som kunne hjelpe. Etter 4 ganger hos Randi følte jeg meg klar og kommer gjerne tilbake hvis jeg skulle trenge psykolog i fremtiden. Rekommanderes varmt!
star

Profesjonell, empatisk og meget dyktig!

Det tok ikke mange timene sammen før jeg merket stor "effekt" av samtalene med Randy. Vi fikk raskt en god tone, og hun stilte meg gode spørsmål som åpnet opp nye perspektiver for meg, til tross for at jeg har vært hos mange terapeuter. Virker profesjonell og kompetent.
star

Erfaren, trygg og profesjonell

Jeg begynte å gå til Randy etter en periode med nedstemthet og følelse av meningsløshet. Hun hjalp meg med å sortere tankene mine, satt ting i sammenheng og fikk meg til å forstå hvilke endringer jeg måtte gjøre i livet og mentalt for å få det bedre. Randy er lett å kommunisere med og utviser høy profesjonalitet. Nå er jeg på et mye bedre sted i livet takket være henne, og jeg kan varmt anbefale henne videre!

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"