× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Linn Achre Tveit

Linn Achre Tveit

star2 vurderinger
Født i 1978
98060034
Fjøsangervn 51 Bergen sentrum BERGEN

Mer informasjon:

Privatpraktiserende psykolog. Jeg jobber mye med mindfulness for å øke evnen til mestring av egne tanker og følelser. Jeg legger spesiell vekt på metoder for å øke evnen til å støtte, oppmuntre og trøste seg selv i møte med utfordringer. Et slikt fokus kan gi sterke positive utslag i vår selvfølelse og måten vi forholder oss til verden på.

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Linn Achre Tveit

star

Veldig dyktig psykolog

Jeg gikk til Linn i noen måneder fordi jeg slet med angst og depresjon. Hun hjalp meg til å få tilbake troen på meg selv, få bedre selvtillit og å finne tilbake til meg selv igjen, som det optimistiske og glade mennesket jeg er! Som terapeut er hun veldig varm og engasjert og jeg følte meg alltid hørt og godt tatt vare på. Jeg fikk også lære gode teknikker som fortsatt hjelper meg i hverdagen. Jeg vil på det sterkeste anbefale å gå til Linn hvis man vil gå til psykolog.

star

Raus og klok

jeg har kompleks PTSD og gikk til Linn for å lære teknikker som kan brukes når jeg blir trigget. Underveis i behandlingen ble det også samtaler om grensesetting. Hun viste seg å være en raus, ydmyk og klok psykolog. Hennes måte å møte meg på har betydd mye for meg og min selvfølelse! I tillegg var teknikkene effektive og lette å ta i bruk! Anbefaler henne på det varmeste!

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"