× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Lene Andreassen

Lene Andreassen

star7 vurderinger
Født i 1984

Mer informasjon:

Psykolog, Sørlandet sykehus.

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Lene Andreassen

star

Kan anbefales

Fikk meg til å føle meg trygg og i varetatt . Hjalp meg gjennom en tøff periode i livet mitt. Har endelig fått tilbake større livsglede enn det jeg har hatt på lenge . Denne psykologen fikk meg til å slappe av med sin rolige og varme væremåte .

star

Anbefales

Kan anbefale Lene, fikk meg til å slappe av og åpne meg og hjalp meg med min angst som i dag ikke er en like stor del av min hverdag. Fikk meg også til å se ting i et nytt perspektiv, noe som hjalp meg komme meg videre i en vanskelig livssituasjon.

star

Flink til å lytte

Jeg har i alle år hatt vanskeligheter med å åpne meg for folk, men dette føltes så naturlig ut rundt Lene Andreassen. Hun er forståelsesfull, tålmodig, flink til å lytte og avslappende å være rundt. Jeg vil anbefale henne på det varmeste.

star

En morsom person

Hun er ærlig og morsom. Liker å gå til henne og gleder meg alltid til vi ses. Håper på at hun er min samtale partner lenge fremover og at vi sammen jobber med det som er vanskelig.

star

En av de bedre

Aldri møtt en psykolog som fremste så interessert i det jeg har å formidle. Andreassen tar virkelig pasientene sine på alvor, men samtidig med et smil.

star

En god lytter

Forstår hvordan hjertet og hjernen fungerer og lytter til alt du sier uten å kjede seg

star

Enestående

Føler meg aldri uglesett eller forhåndsdømt når jeg kommer til henne hver gang jeg har time der :) Kul på alle måter og føler samtidig at dette er en person som ser meg for den jeg er og lytter hele tiden! Humoren er viktig og kan fortelle ting man ellers aldri ville fortalt andre :DAnbefales på det STERKESTE!

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"