× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Christian Frøysaa

Christian Frøysaa

star7 vurderinger
Født i 1977
+47 45117458
Meltzers gate 9, 0257 Oslo

Mer informasjon:

Kort- og langtidsterapi for voksne og ungdom
www.christianfroysaa.no

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Christian Frøysaa

star

Takk!

Etter en periode med både panikkangst og generalisert angst som følge av stress kom jeg endelig til Christian. I tillegg til å informere godt om hva angst er og hvordan det påvirker kroppen gikk han rett til kjernen av det som var problemet og vi jobbet med hvordan jeg tenkte på ting. Denne tøffe perioden hadde ikke vært det samme uten hjelpen jeg fikk. Jeg har både kommet meg lettere gjennom en vanskelig periode, men også lært mye om hvordan tankene påvirker meg selv som jeg vil ha stor nytte av resten av mitt liv. Tusen takk, Christian!

star

En dyktig psykolog

Christian er en dyktig, blid, sindig og tillittsvekkende psykolog. For min del, så har han hjulpet meg til å forstå mer om megselv og kilden til problemene mine. Fikk en velskrevet sluttrapport/sammendrag av møtene med en del gode tiltak. Anbefaler Christian på det sterkeste.

star

Anbefales på det sterkeste

Da jeg kom til Christian for hjelp var jeg et vrak innvendig. Jeg hadde levd i en slags tåke med bind for øynene, sterk angst og konstant uro i magen over veldig mange år. Jeg hadde ingen selvtillit eller tro på meg selv. Etter bare (utrolig nok) noen få måneders terapi hos han så klarte han det ingen andre hadde klart før han, å få meg til å våkne. Jeg fikk raskt tillit til han. Han så meg. Jeg valgte å lytte til og stole på det han sa og rådene han ga meg. Litt etter litt revnet masken jeg hadde gått med i evigheter og alt jeg hadde båret på i så lang tid kom frem. Det ble for meg en brutal og følelsesmessig vond, men livsnødvendig oppvåkning for meg. Jeg likte veldig godt måten han jobbet på. Det gikk mye på å kjenne på følelser og endring av tankesett. Han lærte meg til å se ting på en annen måte og tenke annerledes. Jeg lærte veldig mye om meg selv. De i omgangskretsen rundt meg ble veldig glade og imponerte over hva han hadde fått til med meg på kort tid. Det fine med Christian er at han er ærlig, klar og tydelig når han forklarer slik at det blir enkelt å forstå. Han er blid, hyggelig, sjarmerende og har humor. I tillegg er han utrolig skarp, han ser deg, han bryr seg og vil deg det aller beste. Skulle jeg noen gang trenge hjelp fra psykolog igjen, så er det ingen tvil om hvem jeg ville valgt. Jeg vil være han evig takknemlig for den gode hjelpen og støtten han ga meg, for jeg ville aldri klart det uten. Jeg klarte ta noen livsviktige grep. Det ble veien til et nytt og bedre liv. Han kan jeg trygt anbefale til alle og enhver på det varmeste.

star

Dyktig psykolog!

Christian er en psykolog som både lytter, får deg til å se ting fra flere perspektiv og gir deg metoder du kan forbedre deg på. Han var flink til å forklare hvorfor jeg er blitt sånn som jeg er idag, gjennom ting jeg tidligere opplevde.Han dømte ikke, men oppmuntret istedenfor. Selvom det har vært ganske skummelt å gå til en psykolog, så har han gjort det lettere med sitt gode humør og la alt gå i mitt tempo.Når ting har roet seg litt ned, så vil det være absolutt han jeg velger å gå tilbake til. Anbefales!

star

Veldig godt fornøyd med hjelpen fra Christian!

Jeg tok kontakt med Christian etter å ha gått i flere år med diverse angst og depresjonsproblemer uten å søke hjelp. Til slutt toppet det seg og jeg innså noe motvillig at jeg trengte hjelp. Når jeg ser tilbake på det nå så skulle jeg ønske jeg hadde tatt kontakt mye tidligere.Etter kort tid fant vi sammen ut flere grunner til hvorfor jeg hadde problemene jeg hadde, og bare det er på mange måter en lettelse - å innse at det faktisk ligger en grunn bak de vonde følelsene. Sammen tok vi tak i disse følelsene og jobbet oss gjennom mye av det vonde. Det å jobbe gjennom følelser man helst vil begrave er tungt, men og utrolig viktig. Og det hjelper.Christian hjalp meg med dette på en veldig bra måte. Han er faglig dyktig, og veldig involvert. Man føler virkelig at han investerer av seg selv, han tar del i dine problemer, ditt liv, og han bryr seg genuint. For meg som ikke hadde erfaringer med psykologer tidligere så var dette utrolig viktig, å føle at psykologen virkelig bryr seg, og ikke kun fordi det er jobben deres.Så jeg kan trygt anbefale Christian, han hjalp meg gjennom en tøff tid. Og for alle dere som vurderer om dere skal oppsøke psykolog, ikke vent så lenge som jeg gjorde. Få hjelp tidligere, så slipper dere å gå år med vonde følelser unødvendig.

star

Stødig og motiverende

Tok kontakt med Christian etter å ha funnet omtaler her inne i forbindelse med kraftig og invalidiserende angst-problematikk. Jeg fikk raskt tillit til ham som behandler og jeg opplevde at han var både fleksibel men samtidig strukturert i samtalene vi hadde. Han gjorde seg ofte tilgjengelig for spørsmål utenfor timene og han fulgte opp oppgaver og øvelser vi ble enige om på en god og motiverende måte. Jeg kan trygt anbefale Christian som samtalepartner og terapeut i vanskelige livssituasjoner.

star

Vennlig og dyktig terapeut

Kan varmt anbefale Christian som terapeut. Hos ham opplevde jeg å bli tatt på alvor samtidig med at jeg ble utfordret. Noe av det det fine med Christian er at han både støtter pasienten sin i å jobbe med det som er vanskelig, samtidig som at han hjelper en til å få perspektiv på det som kanskje ikke behøver å være så vanskelig – en viktig evne hos en terapeut etter min mening. I timene med ham følte jeg at jeg kunne snakke åpent og ærlig, og at vi kunne le sammen. Jeg opplevde at han har bred kompetanse, og at han også klarte å være til god hjelp innenfor en terapiform som han i utgangspunktet ikke var så godt bekjent med.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"