× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Caroline Verdich

Caroline Verdich

star3 vurderinger
Født i 1986
41556869 og e-post: Verdichcaroline@gmail.com
Oslo sentrum Oslo

Mer informasjon:

Psykolog med spesialisering i psykoterapi. Videreutdanning i Emosjonsfokusert terapi, kognitiv terapi for traumer, organisasjonspsykologi og ledelsesbasert coaching. Det er mange årsaker til at mennesker søker samtaleterapi. Behovene kan skyldes sårbarhet grunnet nyoppstartede belastninger i livet eller tidligere utfordringer. I begge tilfellene vil jeg jobbe mot å tilpasse terapien dine behov. Det kan handle om å få hjelp til bearbeide vonde og fastlåste følelser som har rot i fortiden og/eller hjelp med å hente frem dine ressurser. Uansett hvor du er, er du velkommen til å ta kontakt. Sammen finner vi ut av hva som blir mest meningsfullt for deg. Jeg har lengre arbeidserfaring med: stress, kriser, enkelttraumer, sorg, relasjonelle utfordringer, psykosomatisk helse og organisasjonspsykologi. Tilbyr timer på norsk og engelsk, dagtid og kveldstid. Er medlem av norsk psykologforening. Er tilknyttet Speare As, og har kontor dager ved Volvat Nathionaltheatret onsdager og torsdager. Mail: caroline.verdich@volvat.no

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Caroline Verdich

star

God samtale

Bra
star

Empatisk og dyktig.

Caroline har vært en viktig støtte i en vanskelig periode i livet. Med hennes hjelp har jeg kommet meg til et mye bedre sted der jeg har funnet tilbake til meg selv, og fått en god hverdag igjen. Hun er empatisk, forståelsesfull og tålmodig, samt flink til å gi plass og ansvar til deg som pasient. Hennes kunnskap har bidratt til å gjøre meg mer bevisst på mine følelser, forstå hva de betyr, samt akseptere dem og lære meg å kommunisere mine behov bedre. Jeg sitter igjen med ny innsikt i meg selv og et bedre selvbilde, i tillegg til gode verktøyer for å skape varige forandringer i livet. Jeg kan virkelig anbefale Caroline som behandler.
star

Faglig dyktig og empatisk

Jeg anbefaler Caroline Verdich på det varmeste, da jeg fikk veldig god hjelp fra henne. Da jeg kom til Verdich, hadde jeg en sammensatt helse på grunn av familievold. Det hadde påvirket helsen min både psykisk og fysisk, bl.a. utviklet jeg K-PTSD. Det var mye jeg måtte forholde meg til som gjorde at traumene stadig ble aktivert, og det opprettholdt både PTSD-symptomer og somatiske tilstander. Verdich klarte likevel å hjelpe meg med å holde fokus. Hun delte av sin kunnskap, for at jeg skulle forstå traumereaksjonene mine bedre og hun hjalp meg med å klare å regulere reaksjonene bedre. Samtalene med Verdich, hjalp meg til å bygge videre på det andre behandlere har hjulpet meg med. Det har nå gått en tid etter endt behandling, og jeg har det fortsatt bra. Jeg er opptatt av at andre traumeutsatte skal få god hjelp. Verdich er veldig kunnskapsrik, hun er rolig og har en helt unik omsorg for sine pasienter.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"