× Informasjon om nettsiden Kontakt eier av nettsiden Blogg Innlogging Psykologregistrering
Ane Bente Gjul

Ane Bente Gjul

star3 vurderinger
Født i 1980
+4 55 31 74 25
Tollbugata 32, 0157 Oslo

Mer informasjon:

Erfaren psykologspesialist som jobber ved Institutt for psykologisk rådgivning Oslo. Utdannet i Bergen i 2005, og spesialist i klinisk voksenpsykologi siden 2012. Jobber hovedsaklig emosjonsfokusert, men benytter også andre terapeutiske tilnærminger avhengig av problematikk. En trygg og varm terapeut med lang erfaring med behandling av bl.a. traumer, livskriser, angst, depressivitet og selvfølelsesproblematikk. Tilbyr også parterapi og foreldreveiledning. Har ikke driftstilskudd.

Privat

Angst
Stress
Utbrenthet
Uro
Depresjon
Selvfølelse
Avhengighet
Spiseforstyrrelser
Kroppslige plager
Coaching
Kurs
Familieterapi
Parterapi
Veiledning
Lærevansker
Emosjonelle problemer
ADHD
Atferdsproblemer

For bedrift

Foredrag
Konfliktløsing
Kurs
Lederutvikling
Coaching
Individual terapi
Parterapi

Metoder

Kognitiv atferdsterapi
Metakognitiv terapi
Motiverende intervju
Multisystemisk terapi
Kognitiv trening
EMDR
Mindfulness
Aksept og forpliktelsesterapi
Dynamisk terapi

Siste vurderinger av Ane Bente Gjul

star

Ane Bente har vært til stor hjelp

Ane Bente har virkelig hjulpet oss med å reparere vårt forhold til vår 19 år gamle sønn. Vi har vært i en ond spiral preget av bekymring og kontroll som var til hinder for å bygge tillitt til hverandre. Uten at vår sønn var del av behandlingen og ved hjelp av emosjonell terapi hjalp Ane Bente oss med å erkjenne hva våre handlinger og reaksjonsmønstre utløste hos sønnen vår og vi lærte å kommunisere på en annen måte. Behandlingen var en god selvrefleksjon og innøvelse av nye måter å kommunisere på. I dag fikk jeg klem av min sønn som takket meg at jeg endret meg for han. Takk Ane Bente for god hjelp!

star

Tillitvekkende og trygg

Jeg fikk rask og profesjonell hjelp av Gjul og anbefaler andre å bruke henne.

star

en dyktig og varm psykolog

Ane Bente Gjul er en svært dyktig og imøtekommende psykolog. Hun er veldig blid, lett å snakke med og er svært forstårelsefull. Selv om behandlingen jeg fikk av Ane var kort og bra, så er jeg veldig glad og fornøyd at jeg fikk Ane som psykolog. Jeg anbefaler Ane Bente Gjul videre på mitt sterkeste.Mvh Gutten i grøfta

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i hovedmenyen under linken "informasjon om nettsiden"