back
1490262669_FB_IMG_1484924339093.jpg

Lars Ziegler

Skjermbilde

staroff 0 vurderinger Ny vurdering

Født i 1986
Telefon : 46217082
Kontor-og postadresse:
Øvre Ole Bulls plass 6
5012 BERGEN

Mer informasjon:

DETTE KAN JEG HJELPE DEG MED
Kjernekompetansen min er behandling av relasjonelle problemer. Det kan du dra nytte av hvis du ofte havner i situasjoner hvor du ikke klarer å forstå dine eller andres følelses, tanker eller motiver. Slike situasjoner leder ofte til konflikt eller sterke ubehagelige følelser som er vanskelig å håndtere. Jeg kan også hjelpe deg med en del andre problemer som er vanlige, og som kommer til uttrykk gjennom angst og depresjon. Noen bekymrer seg for framtiden, andre er redde for hendelser som skjedde i fortiden. Noen frykter sosiale situasjoner, andre frykter trange rom og åpne plasser. Der er også mulig å bli redd for dyr som de fleste ville anse som søte, f.eks. hunder. Å kjenne på mye angst alene kan gjøre at man blir trist og lei seg. I tillegg er livet veldig komplekst og vanskelig. Det er ofte slik at ting ikke går etter plan. Dette kan forsterke vonde følelser. Hvis du har det slik kan jeg hjelpe deg med støtte og å oppdage nye synsvinkler på kjente syn.

KORT OM MEG
Jeg har vært ferdig utdannet psykolog i snart 4 år. Derfor er praksisen min forankret i ideér og forskning som er aktuelle per i dag. Jeg har formell utdanning i mentaliseringsbasert terapi. I tillegg har jeg flere års erfaring med kognitiv atferdsterapi. Dette gjør at du kan forvente en behandling som er skreddersydd til det du faktisk ønsker hjelp med. Hvis du opplever et problem som du ønsker å sette et navn på, lar dette deg også gjøre. Jeg har nemlig også erfaring med utredning og diagnostisering av psykiske lidelser.

KORT OM RAMMENE
Jeg har en 100%-stilling i en poliklinikk for voksne i Bergen og holder på med å starte opp privat ved siden av. I begynnelsen kan jeg tilby deg samtaler gjennom videokonferanse på forskjellige ukedager I tillegg er det mulig med samtaler på kontoret mitt i Bergen sentrum på torsdager. Hvis du har et kontor og ønsker å ha samtaler der, lar dette seg nok også gjøre på andre ukedager. Én samtale hos meg varer i 45 minutter. Vanligvis har jeg samtaler på norsk, men om du ønsker det, går det an å prate tysk eller engelsk med hverandre.

PRISER
Avklarings- og vurderingssamtale á 20 minutter - 500 kr
Individuell samtale á 45 minutter - 1000 kr

Avbestillingsfrist er kl. 23:59 dagen før det avtalte tidspunktet. Ved senere avbestilling må jeg dessverre fakturere deg for den bestilte tjenesten uansett. Dette fordi det vanligvis ikke lar seg gjøre å sette opp avtaler med andre interesserte i den ubrukte tiden på kort varsel.