back
1486545597_Portrett close close.png

Aksel Inge Sinding

Skjermbilde

star
24 vurderinger Ny vurdering

Født i 1986
Telefon :
Kontor-og postadresse:
Tollbugata 32
0157 Oslo

Mer informasjon:

Spesialistutdannet innen emosjonsfokusert terapi (EFT). En sosial og varm terapeut med god erfaring med behandling av angstlidelser, depresjon, livskriser og selvfølelseproblematikk. Legger opp til egenarbeid med hjemmeoppgaver og verktøy hvis ønskelig. Tilbyr også vandreterapi (ute), hjemmebesøk og videosamtaler over nettet. Har ikke driftstilskudd.

PRIVAT

 • cekAngst

 • cekStress

 • cekUtbrenthet

 • cekUro

 • cekDepresjon

 • cekSelvfølelse

 • cekAvhengighet

 • cekSpiseforstyrrelser

 • cekKroppslige plager

 • cekCoaching

 • cekKurs

 • cekFamilieterapi

 • cekParterapi

 • cekVeiledning

 • cekLærevansker

 • cekEmosjonelle problemer

 • cekADHD

 • cekAdferdsproblemer

FOR BEDRIFT

 • cekForedrag

 • cekKonfliktløsing

 • cekKurs

 • cekLederutvikling


 • cekCoaching

 • cekIndividual terapi

 • cekParterapi


METODER

 • cekKognitiv atferdsterapi

 • cekMetakognitiv terapi

 • cekMotiverende intervju

 • cekMultisystemisk terapi

 • cekKognitiv trening

 • cekEMDR

 • cekMindfulness

 • cekAksept og forpliktelsesterapi

 • cekDynamisk terapi

next

Siste vurderinger av Aksel Inge Sinding

Beste pyskolgen

star

Han er veldig profesjonell og den beste pyskologen jeg har gått til. Jeg kom til Aksel med veldig store problemer men med god hjelp sank angst nivået mitt betraktelig. Kognitiv terapi hjelper og det gjør Aksel også! Knall kombo!

Et uhyggelig møte med panikkangst

star

Aksel tok meg imot med åpne armer etter et uhyggelig møte med panikkangst. Vi har jobbet strukturert og hardt i nesten 6 måneder, med kjempe gode resultater. Han gir hjemmeoppgaver som krever det lille ekstra av deg. Tips og triks, som du ikke alltid er å finne på nett eller i bøker. Han stiller opp og sender gjerne mail hvis han ikke har hørt noe fra deg på en stud. Dette fordi han er interessert og nyskjerring på hvordan fremgangen er, og hvordan det går med deg. Jeg er kjempe takknemlig for det jeg har lært av Aksel. All den kunnskapen jeg har fått.

En utrolig dyktig og varm psykolog

star

Aksel er en utrolig dyktig psykolog som får deg til å føle deg tatt vare på og trygg. Han er en varm person som er oppriktig interessert i å høre på deg og hjelpe deg til å se en utvei. Han har i løpet av det siste året hjulpet meg mye med å få kontroll på depresjon og angst, gjennom samtaler og øvelser. Han er alltid tilgjengelig om det skal være noe og alltid oppriktig interessert i hvordan du har det. Jeg er utrolig glad for at jeg traff han og for at hos han er det rom for å le. Jeg anbefaler Aksel på det varmeste!

Aksel Sinding

star

Aksel hjälpte mig att fylla min vardag med mening. Han hjälpte mig att öppna sidor hos mig som jag inte var medveten om att jag hade. Jag önskade att var en glad person som var framåt och kunde stå framför människor och inspirerar och prata öppet. Jag fick många verktyg av Aksel som har hjälpt mig att bli den personen jag önskade. Jag är otrligt tacksam över att ha haft Aksel som min psykolog.

Behandling av depersonalisering

star

Etter å ha slitt med depersonalisering nesten et halvt år fant jeg ut om psykolog Aksel Inge Sinding. Jeg fikk time veldig fort og Aksel var veldig hyggelig og hjelpsom på telefon. Vi startet første time med å bare prate generelt om meg og hva jeg trenger hjelp til, jeg følte meg bedre allerede etter første time. Aksel har dyp kunnskap innenfor mange områder og han har hjulpet meg med å bli kvitt depersonalisering etter bare rundt 2 måneder ved hjelp av hjemmeoppgaver eksponering og forklaring av hvordan det fungerer, noe Aksel er veldig flink på. Aksel har lært meg utrolig mye og jeg kjenner og forstår meg selv bedre en noen gang.

Best choice!

star

Aksel was a great support for me going through anxiety, panic atacks and post traumatic stress disorder. He showed me another side of the problems and made feel back to normal. I cannot explain how grateful I am for teaching me that is was not something wrong with me and that it was just a period of my life that many others have went through, and luckily I went through it with you guiding my steps. Every sesion felt like talking to a friend instead of an absolutely stranger. It was also fantastic to find someone who is also comfortable doing his job in a different language, wasn't that easy to find it in someone else. Thank you again Aksel for your professionalism, your carism and care. I will always be gratefull with you for showing me how to be a better version of myself!

Aksel

star

Tusen takk for hjelpen Aksel! Du har vært utrolig flink og hjelpsom for meg.

Depersonalisering/Uvirkelighetsfølelse/Angst

star

jeg hadde nesten mistet håpet før jeg tok kontakt med Aksel, men etter kun 4 timer med behandling av min lidelse er jeg nå frisk! Noe jeg ALDRI hadde trodd på forhånd. Veldig hjelpsom og dyktig psykolog som virkelig bryr seg om "pasientene" sine.

Angst og panikkangst

star

Etter å ha slitt med angst og panikkangst i over et år så har jeg endelig funnet veien "hjem igjen". Jeg hadde en utrolig vond følelse i hele kroppen før jeg tok kontakt med Aksel. Jeg visste jo ikke hva dette var, kunne han hjelpe meg?.Jeg var veldig spent på hele opplegget. Allerede etter første behandlingstime gikk jeg smilende hele veien hjem. En utrolig lettelse, og et øyeblikk som jeg sent vil glemme.Aksel er utrolig dyktig, han "skreddersyr" det beste programmet for deg.Jeg er helt fin nå, og jeg kan leve som normalt igjen. Dette er billig livsforsikring, ikke nøl med å ta kontakt med Aksel.

Panikkangst

star

Har gått til Aksel for behandling av panikkangst, og etter 8 ganger hos han er jeg fri for angst og kan leve som normalt igjen. Må ærlig innrømme at jeg var ganske skeptisk til eksponeringsterapi da jeg startet, men angrer ikke et sekund på at jeg bestilte time hos Aksel. Aksel er profesjonell og har en behagelig væremåte som gjør at man føler seg komfortabel og trygg. Selv om flere av øvelsene kanskje kan virke ubehagelige eller vonde så føler man seg likevel trygg når Aksel er der og hjelper til- og den smerten eller ubehaget er virkelig verdt det når man plutselig er fri for angst og får livet sitt tilbake igjen. For min del var det et stort pluss at Aksel kunne tulle og le litt, på den måten klarte jeg lettere å slappe av og være meg selv.Jeg evig takknemlig for all hjelp og støtte jeg har fått av Aksel, og jeg anbefaler han på det varmeste.

Anbefaler på det varmeste!

star

Aksel er ein utrolig dyktig psykolog, som virkelig bryr seg, er interessert i å høre på deg og hjelpe deg vidare. Veldig glad for at eg tok kontakt med Aksel, og utrolig takknemlig for all hjelp eg har fått.

Beste psykolog erfaring jeg har hatt!

star

Etter mange forsøk på forskjellige behandlinger for panikk angst møtte jeg Axel. Jeg hadde omtrent gitt opp på å forsøke å blitt kvitt min angst men etter èn time med Aksel fikk jeg håpet tilbake. Vi jobbet mye i timene med forskjellig øvelser og i tillegg fikk jeg endel hjemmelekser. Jeg har gått til Aksel 1 gang i uken i omtrent 2 mnd og føler meg som ett helt nytt menneske som ikke lenger er redd for å få anfall og har lært utrolig mye. I tillegg har jeg blitt kvitt min flyskrekk. Syntes det er helt fantastisk at han har greid å hjelpe meg på så kort tid. Er veldig takknemlig og fornøyd med behandlingen jeg fikk av Aksel.

Helseangst, uvirkelighetsfølelse og panikkanfall

star

Jeg har hatt angst i flere år, og slitt med konstant uvirkelighetsfølelse siden 2013. Det hele toppet seg med et panikkanfall i fjor høst, og da bestemte jeg meg for at nok var nok og at jeg trengte hjelp. Jeg tok kontakt med Aksel, som raskt beroliget meg med at dette var noe han kunne hjelpe meg med og ga meg en time. Den første timen gikk med til å fortelle hva mine problemer var, og hvordan vi skulle løse de. De neste timene gikk med til mye informasjon om hvordan kroppen og hjernen fungerer, samt ulike teknikker for å takle mine utfordringer. Jeg fikk også hjemmelekser som jeg gjennomførte mellom timene. Aksel er en utrolig kunnskapsrik og dyktig psykolog, han forstår deg og er virkelig interessert i hvordan du har det. Jeg er utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått av Aksel, og det er takket være han at jeg kan sitte her nå og si at jeg føler meg veldig bra, og at angst og uvirkelighetsfølelse er ikke lengre et problem for meg:)Tusen hjertelig takk Aksel:)

Utrolig dyktig psykolog! Medmenneskelig og empatisk.

star

Aksel er en utrolig dyktig psykolog, som tar deg på alvor. Min opplevelse av å ha han som psykolog, er at han er genuint opptatt av å se og hjelpe, og han ser muligheter. Han er strukturert og trygg, og lett å betro seg til.Vil anbefale Aksel på det varmeste!!

Meget dyktig

star

Aksel er den tredje psykologen jeg går til, og han skiller seg ut med sin fleksible holdning til å løse problemer. Han virker ikke opphengt i "sin" metode eller teknikk, men bruker den tilnærmingen som funker best i hvert enkelt tilfelle. Derfor, hvis man som i mitt tilfelle ikke er hundre prosent sikker på hva som egentlig er problemet (årsaken til depresjon for eksempel), så vil Aksel hele tiden jobbe for å forstå hva som er det underliggende problemet og hvilken tilnærming som er mest effektiv. Han er også en veldig varm og hyggelig person som får deg til å slappe av og åpne opp. Kan på det sterkeste anbefale å gå hos ham!

Profesjonell og dyktig psykolog!

star

Uten Aksel vet jeg ikke hvordan jeg hadde hatt det i dag. I samarabeid med han, har jeg fått bukt med det meste av det jeg hadde av utfordringer da jeg begynte hos han for noen måneder siden. Profesjonell, dyktig, strukturert og varm, og mye bedre enn jeg noen gang håpet på. Anbefaler Aksel på det varmeste!

Aksel Sinding

star

Aksel er en utrolig flink psykolog. Han møter deg der DU er og tar deg gjennom en fantastisk reise i ditt eget liv. Aksel hjalp meg med å sortere en konflikt jeg hadde på jobb med min leder.Vi jobbet også med "min indre" stemme som holdt meg tilbake. I overtrekk jobbet vi med tanker,samvittighet,indre konflikt og primære-sekundære følelser. Aksel er profesjonell og har en behagelig væremåte som gjør at man føler seg komfortabel og trygg. Anbefaler Aksel på det varmeste.

Meget dyktig og effektiv

star

Har gått hos Aksel i snart 1 år. Er meget godt fornøyd med Aksel da han er vennlig, forståelsesfull og kunnskapsrik. Du føler deg komfortabel og trygg å snakke om vanskelige ting. Han jobber systematisk og effektiv, samt at han er flink til å forklarer hvordan ting henger sammen som har vært nyttig for meg. Anbefaler Aksel på det varmeste.

Anbefales!

star

Jeg hadde strevd med angst og bekymring lenge da jeg fikk den første timen hos Aksel. Han ga meg hjelp og det var magisk å oppleve hvordan det jeg trodde var umulig å forholde seg til, ikke lenger ga meg angst jeg ikke hadde kontroll over. Aksel er blid, trygg og imøtekommende og han er lett å kommunisere med. Jeg opplevde at han virkelig ønsket å hjelpe meg. Han er profesjonell og jobber på ulike måter for å finne frem til kjernen i problemet og finne den beste løsningen. Han lærte meg tankemåter og teknikker som hjalp meg i hverdagen. Jeg har gjennom samtalene med Aksel lært mye om meg selv og utviklet meg som person. Jeg ønsker for andre som strever med tankene sine at de skal få hjelp slik jeg har gjort, og jeg vil svært gjerne anbefale Aksel. Jeg er så glad for at det var akkurat Aksel jeg ble anbefalt å gå til, og for at han har hjulpet meg slik at livet igjen er godt å leve.

Fikk hjelpen jeg trengte

star

Etter lang tid i terapi og uten hell så bestemte jeg meg for å begynne hos Aksel. Fikk absolutt den hjelpen jeg trengte og nå føler jeg for første gang at jeg klarer meg helt fint på egenhånd. Han hjalp meg også med flyskrekk som jeg har slitt med i nesten ti år!

Nytt lys

star

Å kome til psykolog Aksel Sinding var ein augeopnar. Samtalane hos han ga verktøy til å sette i gang store og avgjerandre endringar i livet, og sjå det heile i eit nytt lys. Det starta med flyskrekk, men førte til ei særs positiv omveltning og til ei totalrenovering av sjølvbildet. Anbefalast.

Trolig en av de aller beste

star

Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk anbefalt Aksel da jeg for noen år siden var i en livskrise. Jeg tror det kunne endt veldig ille hvis jeg ikke hadde startet i behandling hos ham. Aksel var i en ganske lang periode min livlinje. Jeg er glad jeg fortsatte i behandling etter at den mest akutte perioden var over. Gjennom emosjonsfokusert terapi har jeg både klart å forstå hva som er problemet og å gjøre noe med det, fordi Aksel klarte å hjelpe meg til å komme i kontakt med følelsene. Tidligere terapeuter jeg har gått til har fokusert på samtaleterapi uten å koble på følelsene, det har gitt en form for lindring der og da, men ikke ført til noen endring. Hos Aksel møtte jeg en terapeut som viste empati og følelsesmessig tilstedeværelse og det gjorde at jeg ble trygg nok til å åpne opp for stengte og fortrengte følelser. Han er trolig en av de aller beste terapeuter som finnes.

Takk for all hjelp til en svært dyktig psykolog!

star

Jeg har gått til samtale hos Aksel i forbindelse med ulike utfordringer i to perioder i livet, hovedsakelig angst, og har fått uvurdelig hjelp av han. Han er en svært dyktig psykolog, og har møtt meg med forståelse, omsorg og empati. Han er genuint interessert og følger veldig godt opp. Jeg har hatt svært godt utbytte av hans behandling og har kommet veldig langt i forhold til mine utfordringer, så langt at jeg ikke lenger har behov for å gå til han for samtale. Jeg fikk raskt tillit til Aksel og han er veldig god på å forstå hva som egentlig er problemet. Behandligsformen emosjonsfokusert terapi har fungert veldig godt for meg og jeg bruker verktøyene aktivt fortsatt. Han har pushet meg nok til å få fremgang, samtidig som han forstår når grensen er nådd. I tillegg leste han meg veldig godt og catchet hva som egentlig lå under. Jeg vil virkelig anbefale Sinding på det varmeste, og ønsker han lykke til med praksisen.