Chat with us, powered by LiveChat

Informasjon om journalsystem til psykologer og psykiatere

JOURNALSYSTEM

dinpsykolog.no bruker et av verdens største online journalsystem. Du vil få tilgang til dette gratis via oss hvis du registrerer deg på dinpsykolog.no, eller oppdaterer profilen din med bilde, og informasjon om deg selv før 1. august. Hvis du vil bruke et annet online bestillingssystem kan du selv velge hvilket system du vil integrere med dinpsykolog.no. Alt du trenger å gjøre er å sette inn en link til bestillingssystemet i «bestill lenke» i profilen din.

Vi oppdaget nylig at det dessverre kan tilkomme ekstra kostnader til eksterne leverandører hvis du vil bruke fakturasystemene som er integrert med journalsystemet. Vi beklager dette. På sikt tror vi at fakturasystemet også blir gratis. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette. Hvis du arbeider på en klinikk som bruker et internasjonalt anerkjent fakturasystem vil det være mulig å integrere disse med journalsystemet.

Jeg synes selv at journalsystemet er det beste jeg har brukt. Ulempen er at online bestilling foreløpig ikke er tilgjengelig i Norge, og at fakturasystemet foreløpig koster penger. Men systemet anbefales for dem som bare trenger et topp sikret gratis online journalsystem. Vi har blitt lovet at online bestillingfunksjon blir tilgjengelig i Norge. Mest sannsynlig innen et halvt år. 

Selv om du ikke trenger journalsystemet nå, vil du få tilgang til dette gratis senere, så lenge du registrerer deg på dinpsykolog.no før 1. august. Du kan selvsagt også registrere deg, eller oppdatere profilen din uten at du behøver å bruke journalsystemet. 

På grunn av stor pågang kan det ta opptil et døgn før vi får moderert endrede, eller nyregistrerte profiler.

Vedlagt finner du skjermbilder av enkelte funksjoner i journalsystemet. Trykk på bildene for å se dem klarere, og bruk tilbakepilen i browseren din for å komme tilbake til denne teksten.
Mvh,

Hans-Petter Karstad
dinpsykolog.no AS

 

.Skjermbilde 2014-07-16 kl. 07.53.45 Skjermbilde 2014-07-16 kl. 08.02.11 Skjermbilde 2014-07-16 kl. 08.02.22

 

Kommenter innlegget

*