Chat with us, powered by LiveChat

Journalsystem for psykologer og psykiatere

Du vil motta passord til innlogging i journalsystemet etter 1. august. Tilgang til online booking er forhåpentligvis på plass i siste kvartal av 2014. Det er ingen skjulte kostnader så sant du tolererer litt reklame. Journalsystemet er gratis å bruke, og slik skal det fortsette å være. Det er gratis å importere eksisterende pasientprofiler fra andre journalsystemer. Dette tar normalt 2-3 dager.

Årsaken til at journalsystemet er gratis er at tjenesten finansieres av reklame. Det er kun en banner om gangen, som ikke er særlig til bry. For et mindre beløp kan du slippe å se disse bannerne. Det er ikke behov for kortleser eller annet eksternt utstyr for pålogging. Du kan logge på fra hvilken som helst maskin. Alle journaldata er sikret med kryptering, og ivaretar også begrenset adgang mellom kollegaer. 

Systemet passer foreløpig ikke psykologer som rapporterer elektronisk til Helfo.

. Skjermbilde 2014-07-03 kl. 13.07.25 Skjermbilde 2014-07-03 kl. 13.07.39

Du trenger en link fra Google maps for å legge til kart i profilen din (se vedlagte bilder). Husk også å få med profilbilde, og nyttig informasjon om deg selv. Bruk gjerne min profil som mal. 

Mvh,

Hans-Petter Karstad

dinpsykolog.no AS

2 thoughts on “Journalsystem for psykologer og psykiatere”

  1. Jeg skulle gjerne vilje opprettholde en profil hos dere till å få tilgang til journalsystemet. Jag er psykologspesialist og de seneste 7 åren har jobbet innom BUP i Finnmark.

Kommenter innlegget

*